Aanvragen afschrift akte

In het geval een notaris stopt of met pensioen gaat wordt een opvolger aangewezen die de getekende akten voor die notaris gaat bewaren. Via deze site van de Koninklijke Noteriële Beroepsorganisatie is te achterhalen welke notaris de akte nu bewaard. Via die site kun je ook kijken welke notarissen vroeger in Utrecht gevestigd waren en wie nu hun akten in zijn archief heeft.

Mr. Richard van Leeuwen, notaris bij SmartLegal Notariaat, heeft de akten van de notarissen Swane, Stockmann, van Empel, van Rossum, Begheijn en Rothfusz (deels) in zijn archief.

SmartLegal Notariaat is een zelfstandig notariskantoor en heeft niet de kantoren overgenomen van de hiervoor genoemde notarissen. Wij hebben slechts de akten in ons archief.

Wil je een afschrift opvragen van een van deze gestopte notarissen, vul dan onderstaand formulier in. De kosten voor het versturen van een afschrift bedragen € 59,-. Wij verzenden de afschriften doorgaans binnen 2 weken. Mocht dat niet lukken, dan ontvang je hiervan een bericht.