Informatie coronavirus (COVID-19)

We volgen de adviezen van het RIVM. Dit kan betekenen dat we soms telefonisch niet goed bereikbaar zijn. We proberen zoveel als mogelijk iedere avond tot 20:00u de telefoon op te nemen en in het weekend zijn we langer telefonisch bereikbaar. Het geven van advies of bespreken van je wensen kan ook telefonisch, via LiveChat of per WhatsApp.

In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft ons kantoor per direct een aantal maatregelen genomen.

  1. Wanneer je last hebt van de bekende corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), verzoeken we je om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
  2. Wij vragen je met niet meer personen naar de afspraak te komen dan strikt noodzakelijk. Niet direct-betrokken zullen geen toegang krijgen tot ons kantoor.

Als je aangeeft vanwege de adviezen van het RIVM niet in staat te zijn voor de notaris te verschijnen, dan mogen wij hiervan uitgaan en geldt geen (verzwaarde) onderzoeksplicht op dit punt. De akte zou (indien toegestaan) middels een onderhandse volmacht gepasseerd kunnen worden, alleen bij het tekenen van een hypotheekakte dien je vooraf een notariële volmacht te tekenen op ons kantoor.

Bovenstaande kan ook relevant zijn in geval van een “lockdown”.

Koop of verkoop je een woning? Neem dan contact met ons op om je situatie te bespreken!